Kurser

individual coaching

Individuel Executive Coaching

Jeg vil udfordre dig og tilbyde dig nye vinkler på situationen. Valgene er dine. Det vigtigste er at du tager lederskabet i dit eget liv.
Jeg går også gerne ind i en mentor rolle hvis begge parter er enige om at det vil være gavnligt. Det er vigtigt at pointere at vi adskiller coach rollen og mentor rollen skarpt så der ikke opstår misforståelser. En grundig forventnings afstemning i opstartsfasen er derfor afgørende.


coaching advantage bro

Coaching Advantage

Dette kursus er for ledere, teamledere, kommende ledere , coaches eller konsulenter der ønsker en mere coachende tilgang til deres funktion og deres lederrolle. På kort tid opnås færdigheder, der er med til at forbedre dialogen med medarbejderne, hvilket vil øge effektiviteten og skabe større ejerskab hos den enkelte.


International Business Coach Uddannelse

The Business Coaching Advantage Certification Program™ er en virtuel uddannelse, som starter i september hvert år. Al undervisning foregår i et virtuelt klasseværelse, hvor datoer og tidspunkter er fastlagt fra start til slut. Du træder ind i det virtuelle klasseværelse, og mødes med den samme gruppe af internationale med – studerende til hver time under hele uddannelsen. Undervisningen foregår på engelsk.


Mentor Uddannelse

Vi har sammensat et 3 halv dages Mentor kursus, som bygger videre på evnen at mestre effektiv kommunikation med hensyntagen til deltagerens allerede opnåede kompetencer og erfaring gennem et aktivt arbejdsliv. Derudover lærer du en lang række værktøjer og metoder at kende, til brug i dit virke som Mentor, således at du sikrer udvikling og fremdrift af Mentee og samtidigt også udvikler dig selv i din Mentorrolle.


Comments are closed.