Change your Mind

For at kunne skabe en mere bæredygtig klode, er vi nødt til at ændre vores mindset i forhold til værdier, hvad det er vi prioriterer, hvad vi fokuserer på, og hvad vi lærer vores børn at fokusere på. Ligeledes at vi som ledere går foran og viser vejen mod bæredygtighed, som det gode eksempel.

Mindtraining er en flere tusinde år gammel disciplin, som handler om at træne sindet til at få en større bevidsthed omkring sig selv som menneske, og se de muligheder vi har for at udvikle vores evner, som f.eks indenfor Yoga. I dag udgør mindtraining en afgørende rolle indenfor sportsverden, indenfor Politiet og militæret for at kunne yde udover det sædvanlige. Nogen vil kalde det overmenneskeligt, men dybest set er det, det mest naturlige at gøre, nemlig at udnytte sit potentiale.

Ingen ting er umuligt! Det er denne indstilling vi skal have! At lære at træne sit sind, kan også indgå som en vigtig del af et personligt forandringsforløb, f. eks. for at bevidst arbejde med sit eget mindset for at ændre uhensigts-mæssige vaner og selv skabe et bedre liv.

På kurset Change your Mind lærer du både de mest fundamentale og de mere avancerede teknikker for at ændre på vores selvopfattelse.  Du lærer at tage et større ansvar for dig selv, dine tanker og din måde at være på. Du bliver bedre til at lede dig selv.

Målgruppe

Udbytte

Indhold og Form

Praktisk information

Kontakt os for tilmelding eller besøg her

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Comments are closed.