Bæredygtig kommunikation i praksis

INSIGHTLEADERSHIP repræsenterer en af de bedste skoler indenfor International Business Coaching, PeopleDynamic Learning Group INC. fra Canada og deres to flagskibsprogrammer, “The Business Coaching Advantage Certification Program ™” og “Coaching Advantage for Leaders program ™” i Skandinavien. Begge programmer tages som online uddannelser, og foregår på engelsk. Coaching Advantage programmet kommer på dansk i foråret 2021.

Vi er stolte over at repræsentere en organisation inden for coaching og kommunikation på et så avanceret niveau som PDLG, der har været en frontfigur inden for forskningen indenfor Coaching og ledelse internationalt i mere end 20 år.

PDLG´s programmer er ICF akkrediterede, Business Coach uddannelsen leder til en ICF certificering, og Coaching Advantage programmet giver også ICF points. Programmerne støtter udviklingen af ​​en mere bæredygtig tilgang til ledelse og kommunikation. Man får en ny tilgang til sin lederrolle, som har en direkte positiv indflydelse på arbejdsmiljøet, og de konkrete økonomiske resultater.

Designerne og lederne af disse to programmer, Melinda Sinclair og Dorothy Greenaway, og Maggie DiStasi, er internationalt anerkendte eksperter inden for Business Coaching, Coaching Training og Leadership Development.

De er kendt for deres fantastiske evner til at skabe dynamiske læringsoplevelser og skabe et samarbejdende læringsmiljø, også idet virtuelle univers, hvor man er inspireret til at blive udfordret og vokse.

Hvad betyder det for dig?

Du får muligheden for at få en af verdens bedste Business Coach uddannelser, og at udvikle dig som professionel Business Coach og hjælpe dine coachees til at få en helt ny opfattelse af sig selv og verden. Samtidigt vil du få nye perspektiver på din lederrolle, som både du og organisationen vi kunne drage nytte af. Du et får internationalt netværk, hvor der skabes meget stærke bånd fordi I holder så mange coaching sessioner sammen i løbet af uddannelsen.

Se oversigt over alle vores kurser.

Comments are closed.