Om os

Jens Christian Aagenæs, Professional Certified Coach, PCC

Jens Christian Aagenæs er Executive Coach med næsten 25 års erfaring som konsulent indenfor forandrings-ledelse. Som executive coach, bringer han stor værdifuld erfaring og visdom til sit arbejde som coach og konsulent og karriererådgiver. De sidste 10 år har han fungeret som karriererådgiver for akademikere der gerne vil udvikle sig videre i deres karriere.

Et af de primære områder han fokuserer på er bæredygtighed hvor han coacher og rådgiver ledere, der ønsker at skabe en mere bæredygtig organisation, og som tænker bæredygtighed ind i alle processer, og udvikler et mere bæredygtigt mindset.

Han har en stor erfaring indenfor salg og markedsføring, herunder i rollen som International Sales and Marketing Manager i 10 år inden for B2B Export Sales, Change Management Consultant i 17 år for Scandinavian Management Consultancy Mantec, og administrerende direktør og ejer af INSIGHTLEADERSHIP.IVS hvor han har leveret store coaching projekter i Skandinavien for internationale virksomheder i 12 år,  som f. eks. hos Shell, Ericsson og Trine Industries, for at skabe en mere coachende tilgang til ledelses kommunikation.

Jens Christian er en passioneret executive coach og har stor menneskelig indsigt og evne til at være til stede, lytte, være nysgerrig og samtidig udfordre ledere til at tænke bredere og dybere. Han udfordrer med de nødvendige provokerende spørgsmål, der inspirerer til at tænke kreativt og se nye alternativer og innovative løsninger.

Jens Christian startede sin professionelle coaching-rejse med sin første coaching-certificering med CTI i Los Angeles i 2003. Han fik senere sin Business Coach certificering fra Adler International i Canada, og har optjent sin professionelle betegnelse som Professionel Certificeret Coach (PCC) fra International Coach Federation. Han har leveret store coaching projekter, hovedsagelig i Skandinavien, og inspireret over 4000 ledere til at bringe coaching ind i deres lederskab. Han har også leveret et fuldt coaching certificerings program i Ukraine for at støtte dem som ledere til at kommunikere med en mere coachende tilgang til kommunikation.

Når han ikke arbejder med ledelse og med fremtiden for vores verden, finder du ham vandre i de Norske fjelle og besøge sin norske familie med sin datter, gå lange ture ude i skoven udenfor København med sin forlovede, og besøge hellige steder i Italien og finder ro og inspiration der.

Jens Christian bor i København, og har begår sig naturligt på den internationale arena, taler flydende engelsk, dansk, norsk og svensk og coacher kandidater og leverer coaching programmer på disse 4 sprog. Han taler også tysk og fransk på forhandlings niveau, og har studeret fransk ved Aarhus Universitet.

 ”Vil du bygge et skib, så saml ikke folkene sammen til at hente tømmer, tilvirke værktøjer eller uddelegere opgaver – lær dem længslen efter det åbne hav.” 

Antoine de Saint Exupéry fra la Citadelle (1948).

INSIGHTLEADERSHIP´s  International Partner

Vi er stolte over at præsentere PeopleDynamic Learning Group INC. fra Canada, og deres to flagskibe, Business Coach Uddannelsen “Business Coaching Advantage Certification Program™” , og deres coaching program for ledere ”Coaching Advantage for Leaders Program” . Vi er også stolte over at repræsentere en så seriøs organisation indenfor coaching og kommunikation som PDLG, som har været front figurer indenfor forskning på dette felt i over 20 år.  Disse programmer vil støtte op omkring udvikling af en mere bæredygtig tilgang til ledelse og kommunikation.

Designerne og lederne af disse to programmer, Melinda Sinclair, Dorothy Greenaway og Maggie DiStasi er internationalt anerkendte eksperter indenfor Business Coaching, Coaching uddannelse og udvikling af ledere. De udgav for nyligt bogen ” The Leadership Coach´s Advantage: A Guide for Practice”, som hurtig er blevet en vigtig reference indenfor coaching. Tilsammen har de over 40 års erfaring med udvikling af ledere og leder coaches, og har tilbragt de sidste 20 år med at rejse jorden rundt for at facilitere grupper, coache ledere, og træne og være mentorer for hundredvis af coaches som ønskede en ICF certificering.

De er kendt for deres fantastiske evner til at skabe dynamiske lærende oplevelser, og skabe et samarbejdende lærings klima hvor man bliver inspireret til at blive udfordret og vokse.

For at skabe bæredygtig vækst har vi brug for ledere som kan lede med den bevidste intention at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores planet, og lede virksomhedernes opmærksomhed i den retning. En fremtid hvor ledere leder andre, ved at inspirere dem til at lede sig selv.Insightleadership

Jens Christian Aagenæs er associeret coach med PeopleDynamics Learning Group fra Canada, og er PDLG´s samarbejdspartner i Skandinavien, der repræsenterer PDLG Advantage-pakken. Han deltager som Executive Coach på PDLG´s internationale projekter.Comments are closed.