Om os


Jens Christian Aagenæs er Direktør i INSIGHTLEADERSHIP og sidder i dag som rådgiver indenfor Bæredygtig Ledelse og kan trække på sin praktiske erfaring fra sine 20 år som Change Management konsulent og Executive Coach. Hans primære fokus i dag, er at støtte ledere gennem forandringsprocesser som har som målsætning at skabe en bæredygtige organisation, og som tænker bæredygtighed ind i alle processer. Hvor bæredygtighed handler om at sikre en bæredygtig klode i al fremtid.  

Jens Christian har flere tusinde ICF godkendte timer bag sig som Executive coach og rådgiver for ledere som gennemgår forandringsprocesser professionelt eller privat. Han er ICF certificeret Business Coach PCC.

Hvad kan du forvente dig af Jens Christian som Coach og Mentor?

Du kan forvente dig at møde en rådgiver og Coach der brænder for den overordnede mission, at fokusere alle kræfter på at sikre at vi og vore efterkommere naturligt efterlader os en klode der for altid har lagt ressource udnyttelse bag sig. og skabt forudsætningerne for bæredygtig eksistens i al fremtid.  Jens Christian har en stor menneskelig indsigt og evne til at være nærværende, lyttende og samtidigt udfordrende.  Som Mentor vil han stille de nødvendige udfordrende spørgsmål, som inspirerer din egen kreativitet til at tænke i nye bæredygtige alternativer og innovative løsninger.


Frank Stott er tilknyttet INSIGHTLEADERSHIP som ekstern facilitator og Mentor. Frank sidder i dag som Business Development Manager i et internationalt firma og er aktivt bestyrelsesmedlem hvor han trækker på sin lange erfaring indenfor ledelse og IT.  En erfaring der er opbygget gennem 15 år i Forsvaret, hvorfra han har en uddannelse som Linie Officer. Hertil kommer 20 års erfaring fra IT branchen, med fokus på salg og marketing, i internationale virksomheder hvor han også har siddet i ledelses stillinger.  Gennem hele sit arbejdsliv har Franks fokus været på udvikling af mennesker og deres potentialer, dels gennem salgs- og ledelsestræning, men også gennem coaching og mentoring forløb. Områder hvor Frank har forestået såvel, planlægning, gennemførelse samt evaluering af hele forløbet, såvel for virksomheder som enkelt individer.

Udover ledelses uddannelsen fra Forsvaret er Franks baggrund en ICF Business Coach certificering (ACC), hertil kommer en Executive MBA fra Henley Business School, samt en HD (Informatik/økonomistyring) fra CBS.


 

”Vil du bygge et skib, så saml ikke folkene sammen til at hente tømmer, tilvirke værktøjer eller uddelegere opgaver – lær dem længslen efter det åbne hav.” 

Antoine de Saint Exupéry fra la Citadelle (1948).

For at skabe bæredygtig vækst er vi afhængig af at vore ledere har den rette intention og mindset. Vi har brug for ledere som kan kommunikere med den bevidste intention at de ønsker at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores planet, og lede virksomhedernes opmærksomhed i den retning. En fremtid hvor ledere leder andre, ved at inspirere dem til at lede sig selv.

INSIGHTLEADERSHIP´s  International Partner

Vi er stolte over at præsentere PeopleDynamic Learning Group INC. fra Canada og deres to programmer, Business Coach Uddannelsen “Business Coaching Advantage Certification Program™” , og deres leder program ”Coaching Essentiels for Leaders Program”        

Designerne og lederne af disse to programmer, Melinda Sinclair og Dorothy Greenaway, er internationalt anerkendte eksperter indenfor Business Coaching, Coaching uddannelse og udvikling af ledere. De udgav for nyligt bogen ” The Leadership Coach´s Advantage: A Guide for Practice”, som hurtig er blevet en vigtig reference indenfor coaching. Tilsammen har de over 40 års erfaring med udvikling af ledere og leder coaches, og har tilbragt de sidste 20 år med at rejse jorden rundt for at facilitere grupper, coache ledere, og træne og være mentorer for hundredvis af coaches som ønskede en ICF certificering.

De er kendt for deres fantastiske evner til at skabe dynamiske lærende oplevelser, og skabe et samarbejdende lærings klima hvor man bliver inspireret til at blive udfordret og vokse.

Comments are closed.