Om os

JENS CHRISTIAN AAGENÆS

Sustainability Advisor & Coach

Professional ICF Certified Coach, PCC

Jens Christian er Executive Coach med 25 års erfaring som Change Management konsulent. Han har haft ansvaret for store internationale kommunikations projekter hvor målsætningen var at skabe mere bæredygtig kommunikation i virksomhederne. Over 3000 ledere i Skandinavien og Baltikum har været igennem dette program.

Hans primære fokus er på udvikling af bæredygtige virksomheder. Han rådgiver og coacher ledere der ønsker at skabe en mere bæredygtig organisation, og som ønsker at tænke bæredygtighed ind i alle processer, og udvikle et mere bæredygtigt mindset.

Hans første coaching-certificering fik han med Coaching Training Institute, CTI, i Los Angeles i 2003. Han fik i 2007 sin Business Coach certificering fra Adler International i Canada, og har optjent sin professionelle betegnelse som Professionel Certificeret Coach (PCC) fra International Coach Federation. INSIGHTLEADERSHIP havde ansvaret for Adler International´s Coach uddannelse i Skandinavien frem til 2015.

Han har også leveret et fuldt coaching certificerings program i Ukraine for at støtte dem som ledere til at kommunikere med en mere coachende tilgang til kommunikation.

Jens Christian er en passioneret rådgiver og coach og har stor menneskelig indsigt og evne til at være til stede, lytte, være nysgerrig og samtidig udfordre ledere til at tænke bredere og dybere. Han udfordrer med de nødvendige provokerende spørgsmål, der inspirerer til at tænke kreativt og se nye alternativer og innovative løsninger.

Han har fået stor anerkendelse fra hans klienter for hans evne til at hjælpe dem med at få nye perspektiver på deres situation, og se nye muligheder.

SAFINE LYKKE JENSEN, Samarbejdspartner

Safine Lykke Jensen har arbejdet med internationale bæredygtige projekter indenfor tekstil industrien i flere år, og har stor erfaring med at udvikle bæredygtige processer, og undervise medarbejdere i hvorledes de anvendes.

Comments are closed.