Morgenmøder / Fyraftensmøder

Præsentation af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og introduktion til hvordan I kan starte udviklingen af en bæredygtige proces.

Målgruppe

Ledere, medarbejdere, procesansvarlige, projektledere, som er nysgerrige for at komme i gang med den grønne udvikling i organisationen, og som ønsker at blive inspireret og blive klogere på hvordan denne udviklings proces kan se ud.

Indhold

  • Introduktion til de 17 verdensmål og delmål og hvordan vi konkret arbejder med dem i forhold til jeres bæredygtige udviklingsproces.
  • Introduktion til hvordan INSIGHTLEADERSHIP konkret vil bidrage til udvikling af jeres processer, og lede jer mod jeres overordnede udviklingsmål.

Udbytte

  • I får en bedre forståelse for ideen bag de 17 verdensmål og delmål og for hvordan de hænger sammen, og hvilke mål der kunne være vigtige for jer at arbejde med.  
  • I bliver introduceret til INSIGHTLEADERSHIP´S tilgang til den bæredygtige udviklingsproces, og konkret hvordan vi kan inspirere og støtte jer i jeres arbejde for at udvikle en bæredygtig organisation.

Praktisk information

Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og holder denne introduktion.

Dato for Morgenmøde hos os: 18.03/15.04/13.5/3.6 – kl. 09.00-10.30

Dato for Fyraftensmøde hos os: 23.03/20.04/18.5/8.6 – kl.15.00 – 16.30
Sted: Symbion, Fuglebjergvej 3, 2100 København Ø
Pris: Gratis
Afmelding: min. 24 timer før

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Kontakt os for tilmelding eller besøg her

Comments are closed.