Mentor Uddannelse

At tilbyde ledere og medarbejdere et mentor forløb, forøger muligheden for at de får det bedste frem i sig selv, og at de når deres mål som forventet. At tillbyde en mentor uddannelse til de medarbejdere der naturligt har det i sig at støtte andre til at blive bedre, er en rigtig god investering, og sikrer bæredygtige resultater.

Målgruppe

Ledere og medarbejdere, som ønsker at være med til at sikre bæredygtige resultater ved at udvikle kolleger til at blive den bedste version af sig selv.

Varighed: 2 sammenhængende dage

“Insightleaderships´s Mentor uddannelsen tilbydes også som et internt virksomheds forløb, med tilknyttet supervison af de uddannede mentorer.”

At tilbyde sine Ledere og medarbejdere en mentorordning, har en meget stor betydning for den enkelte medarbejders arbejdsglæde, og giver en målrettet optimering af de menneskelige ressourcer og dermed også virksomhedens resultater.

Mentor uddannelse 2 dage
Vi uddanner dig i kunsten at være en dygtig mentor med udgangspunkt i effektiv kommunikation og praktisk mentoring.

Hvem er dette program for?
Mentoruddannelsen er for ledere og andre som gerne vil gå ind i en Mentor funktion, og inspirere og udvikle andre gennem at give af sig selv og ens egne erfaringer. Programmet er også velegnet for dig som er bestyrelsesmedlem, projektleder og andre som bruger relationen som værktøj i sin dagligdag og gerne vil blive endnu bedre til dette.

Hvad er udbyttet for dig som vælger mentorvejen?

  • At udvikle andre gennem egen erfaring
  • At kunne bidrage til andres vækst
  • Forbedre dine kommunikative evner
  • Du får udviklet dit professionelle netværk
  • Du får udviklet egen læring gennem mentor/ mentee relationen

Hvad indeholder programmet?
Vi har sammensat et 2 dages Mentor kursus, som bygger videre på evnen at mestre effektiv kommunikation med hensyntagen til deltagerens allerede opnåede kompetencer og erfaring gennem et aktivt arbejdsliv. Derudover lærer du en lang række værktøjer og metoder at kende, til brug i dit virke som Mentor, således at du sikrer udvikling og fremdrift af Mentee og samtidigt også udvikler dig selv i din Mentorrolle.
Kurset er praktisk opbygget med mange øvelser, således at du selv får afprøvet værktøjerne på din egen krop og derved bliver bedre til at benytte disse.
Efter kurset har du mulighed for at blive optaget i vores Mentor/Mentee database.

Mentor / Mentee database
INSIGHTLEADERSHIP har en mentor/mentee database med kvalificerede mentorer både fra det private og det offentlige og med speciale blandt andet indenfor karriereudvikling, ledelse, ny som leder, forandringsledelse og salgsledelse.

Matching af Mentorer / Mentees
Vi matcher mentorer og mentees, efter en grundig screenings proces.

Med udgangspunkt i flere dybtgående interviews sammensætter vi mentor/mentee par ud fra ønsket om at sikre en effektiv kommunikation mellem mentor og mentee, og med heraf følgende resultater for begge parter.

Comments are closed.