International Business Coaching Uddannelse

At kunne mestre kommunikationen som leder en af de fornemmeste opgaver du har, at finde ud af hvad der motiverer dine medarbejdere/ projektmedarbejdere og hvordan du i forhold til enhver given situation vælger den ledelsesform der passer bedst.

The Business Coaching Advantage Certification Program™ – en af de bedste kommunikations og lederuddannelser, hvor du lærer hvorledes du får det bedste frem i dine medarbejdere, og giver dem muligheden for at fejre deres succeser og glæde sig over de bæredygtige resultater de skaber.

Målgruppe

Alle med et ledelses ansvar i en Bæredygtig proces – Ledere og afdelingsledere, ledere med process ledelses ansvar, projektledere både fra private virksomheder og offentlige organisationer.

Varighed – Uddannelsen foregår online i virtuelle klasser, på engelsk og varer 18 mnd.

“Kommunikation der skaber bæredygtig vækst”

Hvad har kommunikation med bæredygtighed at gøre?

At vi er bevidste om hvilken betydning vores indstilling har når vi kommunikerer med andre, og hvilken skaberkraft og energi der ligger i at vi bevidst fokuserer på ting som skaber bæredygtig vækst.

Hvor vi fokuserer vores energi, er altafgørende for hvilken verden vi skaber.

Kommunikation er en skabende kraft, som ledere skal være bevidst om at bruge vist. Ved at bruge coaching som et ledelsesværktøj, skaber vi mere bæredygtige betingelser for et sundt fysisk og mentalt arbejdsmiljø.

INSIGHTLEADERSHIP er stolt over at præsentere den internationale business coaching uddannelse, The Business Coaching Advantage Certification Program™ fra PeopleDynamics Learning Group Inc. fra Canada.

Denne WABC og ICF akkrediterede business coaching uddannelse er en online uddannelse, som starter i september hvert år. Al undervisning foregår virtuelt. Den bliver også leveret som en kombination af face to face og online program i Toronto i oktober og marts hvert år.

Designerne og lederne af denne uddannelse, Melinda Sinclair og Dorothy Greenaway, er internationalt anerkendte eksperter indenfor Business Coaching, Coaching uddannelse og udvikling af ledere. De udgav for nyligt bogen ” The Leadership Coach ´s Advantage: A Guide for Practice”, som hurtigt er blevet en vigtig reference indenfor coaching. Tilsammen har de over 40 års erfaring med udvikling af ledere og Business coaches, og har tilbragt de sidste 20 år med at rejse jorden rundt for at facilitere grupper, coache ledere, og træne og være mentorer for hundredvis af coaches som ønskede en ICF certificering.

De er kendt for at skabe dynamiske lærende oplevelser, og skabe et samarbejdende lærings klima hvor man bliver inspireret til at blive udfordret og vokse.

For yderligere information om The Business Coaching Advantage Certification Program™, og for at registrer dig, venligst gå til businesscoachingadvantage.com

For yderligere information kan du også ringe til INSIGHTLEADERSHIP  på +45 70206072, eller sende os en mail på info@insightleadership.dk.

PeopleDynamics Learning Group Inc. tilbyder akkrediteret ledelses / business coaching træning for professionelle der har en rolle hvor de støtter ledere. Programmerne bliver leveret både som interne og som åbne programmer. Coaching programmerne er målrettet de behov HR Business Partnere har, Udviklings konsulenter indenfor organisations udvikling, Change management trænere, interne og eksterne coaches og konsulenter som ønsker at forbedre deres coaching kompetencer og skabe yderligere tillid og troværdighed i deres coaching – arbejde med ledere.

Ledere i dag er meget udfordret fordi vores verden gennemgår så store forandringer som det vi oplever i dag, og dette stiller også store krav til professionelle som støtter ledere. Som specialister indenfor coaching uddannelse med mere end 40 års kombineret erfaring, har Dorothy og Melinda udviklet en række programmer som er designet til at støtte coaches på forskellige erfarings og kompetenceniveauer til at udvikle sig yderligere for at støtte ledere.

Om vores akkrediterede Business Coaching uddannelse.

The Business Coaching Advantage Program™(BCA) er det indledende første program, som lægger vægt på de grundlæggende principper og værktøjer, og som er for mennesker som vil forbedre deres evner til at coache i en organisatorisk kontekst, og få den internationale anerkendte certificering fra Worldwide Association of Business Coaches ( WABC).

The Business Coaching Advantage Advanced Program (BCA Advanced)  er et coaching program for professionelle som har gennemgået coaching træning og har erfaring, og som ønsker at komme mere i dybden i deres læring indenfor coaching i en Business/ ledelses kontekst og for at arbejde mod at få professionelle certificeringer.

Disse to programmer udgør The Business Coaching Advantage Certification Program™, som er et ICF Akkrediteret Coaching træningsprogram. Det giver en omfattende og intensiv lærings oplevelse, og videreudvikler indsigten i coaching og coaching færdighederne, Det udvikler også forståelsen for den tilgang og det mindset der er nødvendigt for at effektivt kunne coache i en Business og Leadership kontekst.

Læs mere her

Comments are closed.